Bide viseći bijeli GEBERIT SELNOVA pravokutni

Boja: Bijela Preljev: vidljiv Materijal: keramika Izvedba: zidna, viseća Dimenzije (Š x V x D): 350 x 345 x 530 mm Koncern Geberit razvija – proizvodi […]

165,00KM
Oznaka: Kategorija: SKU: 33080
  • Boja: Bijela
  • Preljev: vidljiv
  • Materijal: keramika
  • Izvedba: zidna, viseća
  • Dimenzije (Š x V x D): 350 x 345 x 530 mm

Koncern Geberit razvija – proizvodi i prodaje visoko kvalitetne, inteligentne proizvode i sastave za kupatila i sanitarne uređaje. U proteklih 135 godina postali su pojam za kvalitet i inovativnost u području sanitarne tehnologije. Geberit proizvodi su inovativni, dugovječni i ekološki prihvatljivi za novogradnje , renoviranje i moderniziranje prostora. Geberit integrirani cijevni i instalacijski sustavi nude najveću moguću udobnost, tih rad, higijenu i dugotrajnu sigurnost. Geberit je sa svojim predstavništvima aktivan u 41 državi, a glavnina proizvodnje nalazi se u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji.

Vrhunska tehnologija

Ugradbeni vodokotlići sadrže elemente koji montažu i održavanje čine jednostavnima i brzima.  Skriveni unutar zida, oni donose tihu i sigurnu tehnologiju ispiranja na koju se možete osloniti sa punim povjerenjem.
Vaše će kupatilo uz viseću toaletnu školjku i ugradbeni vodokotlić izgledati prostranije i modernije, a potreba za vodoinstalaterskim uslugama je svedena na minimum.

furniturestore-cookies
Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Data Protection Policy.
ČITAJ VIŠE