Daska za WC školjku soft close WENKO Flowers

novativne WENKO WC daske od akrila donose svježi poticaj svakoj kupaonici i WC-u za goste. Moderna WC daska Stones with Flower izrađena je od antibakterijskog, visokokvalitetnog […]

72,00KM
Kategorija: SKU: 38262

novativne WENKO WC daske od akrila donose svježi poticaj svakoj kupaonici i WC-u za goste. Moderna WC daska Stones with Flower izrađena je od antibakterijskog, visokokvalitetnog duroplasta i ima akrilnu površinu visokog sjaja. Donesite opuštenost kući! Osim individualnog dizajna cvijeta/kamena, udobna WC školjka ima praktične dodatne funkcije. Antibakterijski Duroplast osigurava više higijene u kupaonici. Integrirano automatsko spuštanje Easy-Close napokon staje na kraj dosadnoj buci zatvaranja WC školjke i štipanja prstiju. Dovoljan je lagani dodir – i poklopac se sam zatvara, tiho i nježno. Jednostavno bez težine. Njegov Fix-Clip higijenski dodatak od nehrđajućeg čelika ne samo da omogućuje brzo sastavljanje, već i jednostavno i temeljito čišćenje, budući da se cijelo sjedalo može jednostavno ukloniti i ponovno pričvrstiti pomoću tehnologije 1 tipke. Ovo se može fleksibilno prilagoditi kako bi odgovaralo standardnim WC-ima.

Neobična WC daska Stones with Flower izrađena je od visokokvalitetnog duroplasta. Ovaj materijal visokih performansi s osjećajem keramike idealan je materijal. Duroplast je iznimno nesalomljiva tvrda plastika s iznimno tvrdom površinom, što ovu WC školjku čini tako elastičnom, izdržljivom i izdržljivom. Čak i nakon godina korištenja Duroplast ne gubi svoj sjaj. A budući da je potpuno neporozan, također postavlja iznimne standarde s higijenskog gledišta. Duroplast WC daske ne sadrže tvari štetne za okoliš i stoga su nježne za kožu.

KARAKTERISTIKE

  • Izrađena od antibakterijskog, visokokvalitetnog duroplasta s akrilnom površinom visokog sjaja
  • Nesalomljiv, otporan na ogrebotine, izdržljiv, izdržljiv i higijenski
  • Higijenski dodatak Fix-Clip od nehrđajućeg čelika, jednostavan za pričvršćivanje i uklanjanje radi čišćenja
  • S integriranim Easy-Close automatskim spuštanjem
  • Dimenzije (Š x D): Poklopac – 39 x 45 cm / Vanjski prsten – 38 x 45 cm / Unutarnji prsten – 23,5 x 28,5 cm / Razmak pričvršćivanja – 8-19 cm
furniturestore-cookies
Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Data Protection Policy.
ČITAJ VIŠE