Kupaonski Namještaj Drina

Keramički Umivaonik

225,00KM245,00KM
Oznaka: Kategorija: SKU: N/A

DRINA

Umivaonik : Umjetni mramor

Liveni mermer precizna je mješavina poliesterske smole, katalizatora, i pigmenata koja se temeljito miješa i stavlja u otvorene kalupe premazane bistrim gelom premazom. Gel premaz posebno je formulisan za proizvodnju žilave, izdržljive, prozirne površine otporne na habanje.

Korpus : Iveral 18mm

Oplemenjena iverica je iverica oplemenjena dekor folijom … Kupci mogu izabrati preko 40 dekora oplemenjenih iverica. Preporuka je a se iveral za kupaonice radi o vlagoodbojnog iverala.

Front (Lice) : Medijapan 18mm

MDF ploče ili medijapan ploče su srednje guste homogene vlaknatice proizvedene od usitnjenog drva uz minimalan dodatak veziva. Gustoća je po cijeloj debljini ujednačena, što ih čini pogodnim za profiliranje raznih oblika. Radi male poroznosti takve se ploče mogu lakirati te se od njih izrađuju fronte ormarića i ormara. MDF je također našao široku primjenu kao nosiva ploča koju je moguće obložiti laminatima, folijom i sl.

Ručkice : Metalne kromirane

Baglame : Soft close – Lagano i Tiho zatvaranje

Zahvaljujući sustavu prigušenja namještaj se zatvara tiho i lagano – neovisno o snazi zatvaranja i težini preklopa vrata. Funkcija je integrirana u preklopne okove za baglame.

Montaža na zid : Brza i lagana montaža na zid

Mehanizam za fiksiranje elementa na zid ima osobinu da elemenat diže / spušta po 1,5 cm.

furniturestore-cookies
Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Data Protection Policy.
ČITAJ VIŠE