Kupaonički ormarić 40 cm

Kupaonički ormarić 40 cm

(3 recenzije korisnika)

Umivaonik: Umjetni mramor
Korpus: Iveral 18mm
Prednja (Lice): Medijapan 18 mm
Ručke: Metalne kromirane
Baglame: Soft close – Lagano i Tiho zatvaranje

170,00 KM
Oznaka: Kategorija: SKU: N/A

Antonela 40 sa umivaonikom

 1. Antonela 40 sa umivaonikom:
  • Umivaonik: Umjetni mramor
  • Korpus: Iveral 18mm
  • Prednja (Lice): Medijapan 18 mm
  • Ručke: Metalne kromirane
  • Baglame: Soft close – Lagano i Tiho zatvaranje

Opis proizvoda: Antonela 40 sa umivaonikom je elegantan i funkcionalan kupaonički ormarić koji donosi praktičnost i estetiku u vašu kupaonicu. Sastoji se od visokokvalitetnih materijala koji garantiraju trajnost i pouzdanost.

Umivaonik: Umjetni mramor Umjetni mramor umivaonika pruža ne samo estetski privlačan, već i izdržljiv i jednostavan za održavanje površinu. Liveni mermer, precizna mješavina poliesterske smole, katalizatora i pigmenata, stvara površinu otpornu na habanje i mrlje.

Korpus: Iveral 18mm Korpus je izrađen od Iveral 18mm, vlagoodbojne iverice koja osigurava dugotrajnost ormarića čak i u vlažnim uvjetima kupaonice.

Prednja (Lice): Medijapan 18 mm Prednja strana ormarića izrađena je od Medijapan 18 mm, što donosi eleganciju i glatku površinu vašem ormariću. Medijapan ploče su srednje guste homogene vlaknatice koje omogućuju kvalitetno profiliranje i oblikovanje, te se često koriste za fronte ormarića zbog svoje izdržljivosti.

Ormarić dolazi s metalnim kromiranim ručkicama koje ne samo da su estetski atraktivne, već i praktične za svakodnevnu upotrebu. Za dodatnu udobnost i funkcionalnost, Antonela 40 ima Soft Close baglame. Ovaj sustav prigušenja omogućuje tiho i lagano zatvaranje vrata ormarića, bez obzira na snagu zatvaranja ili težinu vrata.

Za montažu na zid, Antonela 40 nudi brzu i lagano montažu. Mehanički sustav za fiksiranje omogućuje fino podešavanje visine ormarića za 1,5 cm, prilagođavajući se potrebama vaše kupaonice.

Dimenzije: Kupaonički ormarić Antonela 40

 • Širina: 40 cm
 • Dubina: 22 cm
 • Visina: 55 cm

Linkovi:

Dodatne napomene:

 • Oplemenjena iverica: Preko 40 dekora oplemenjenih iverica omogućuje vam da pronađete savršen dizajn za vašu kupaonicu.
 • MDF ploče: Medijapan ploče se koriste za fronte ormarića zbog svoje izdržljivosti i mogućnosti lakiranja.
 • Soft Close baglame: Tiho i lagano zatvaranje vrata ormarića dodaje praktičnost i udobnost u vašoj svakodnevnoj upotrebi.
Boja:

Bijela, CHARLESTON OAK, Siva

3 recenzije za Kupaonički ormarić 40 cm

 1. Lana (Potvrđen vlasnik)

  Jako dobro! Preporučujem svima.

 2. Adis (Potvrđen vlasnik)

  Fenomenalno! Za pet.

 3. Nedim (Potvrđen vlasnik)

  Ekipa je vrh, sve je bilo super.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.